listing

EUR 598,000
  • 21110 mq
Proprietà per
Saldi
Posizione
Nazione
Hungary
Stato / Regione / Provincia
Budapest
Città
Budapest
Pubblicato
06/10/2024
Espandi mappa
Descrizione
Tágas, nappali + 2 hálószobás ingatlan eladó az elegáns Falk Miksa utcában, pár percre a Parlamenttől, a Dunától és egy kőhajításnyira a Margitszigettől.

Kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a Jászai Mari tér, a Nyugati tér és a Kossuth Lajos tér is pár perc sétára található, (M2-es és M3-as metró, 2-es, 4-6-os villamosok), valalmint sok bevásárlási és szórakozási lehetőség szintén sétatávolságon belül van.

A lakás egy gyönyörű, történelmi, szecessziós saroképület 5.-ik, egyben legfelső emeletén található, lift természetesen van.

Az előtérben izgalmasan kialakított lichthofból érkező természetes fény világítja be a helyiséget.

Az egybenyitott nappali-konyha terei napfényes, nyitott, kényelmes kanapéval és nagy étkezővel, hatalmas ablakokkal és teraszajtóval a 11 négyzetméteres teraszra.

Kilátással a Falk Miksa utcára és részleges kilátással rendelkezik a Dunára és a Parlamentre.

A fő hálószoba feletti galérián dolgozó és lounge került kialakításra, a kis sarok-toronyszobácskában pedig a gardróbszoba,

Az ablakos fürdőszobában zuhanyzó és kád is található.

2014-ben teljeskörűen, azaz műszakilag és esztétikailag is felújított, belsőépítész által tervezett magas minőségben elvégzett munkákkal.

A felújítás során az összes ajtó és ablak 3-rétegű üveggel ellátott nyílászárót kapott. A fűtésrendszer, valamint az víz és villanyvezeték is teljesen ki lett cserélve. A fűtést egy két körös kondenzációs kazán biztosítja: padlófűtés és a meleg burkolatú helyiségekben pedig radiátor. A lakásban fűtő/hűtő klíma található.

2024 nyarán egy faceliftet kapott az ingatlan. Ekkor történt egy teljeskörű festés és tapétázás, valamint a konyhabútor megújulása: új frontok, új munkapult, új mosogató. A hálószoba részeként új beépített gardróbszoba és további beépített bútorok készültek el, a wc-be új mosdószekrény és csaptelep került.

Az épület pincéjében található 2 nm-es felújított tároló is tartozik a lakáshoz.
Camere da letto
2
Bagni
1
Finito piedi quadrati
110 mq
Rental details
Furnished
Informazioni aggiuntive
Contact information
IMLIX ID
2953
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing Cancel Report
  • Save as PDF Save as PDF
  • 3 Visualizzazioni
Failed to find the requested address (Hungary, Budapest, Budapest) via the street view service because the service provider doesn’t have data for the address.
Loan Terms
Loan Amount
EUR/USD
Loan Term
years/months
Interest Rate
%
First Payment Date
Reset
Payments
Fill in the form and click "Calculate"
Amortization Schedule
Select a label or click "Other" to send comments
Caricamento in corso...
Are you sure you want to cancel your report?
Tap the Install icon below, and select Add to Home Screen from list.
Registrati